Feedback Aarschot

Over de lessen

Elke week kijk ik er naar uit om dat uurtje en half tijd te maken voor mezelf en dan helemaal ontspannen naar huis te gaan. Er wordt telkens les gegeven met de nodige humor en glimlach erbij :-)
Annouschka

Leuk dat er al matjes aanwezig zijn. Perfecte combinatie relaxatie en fysieke inspanning.
Sofie

Zeer goed! Voor mij persoonlijk mogen de ontspanningsmomenten minder lang zijn.
Eva

Goede lerares. Geeft goed uitleg over de oefeningen, hoe ze te doen en waarvoor ze goed zijn. De zang bij de yoga maakt de les afwisselend en leuk en maakt het rustiger. Aangenaam zaaltje, leuke sfeer. Absoluut geen gevoel van te moeten presteren, geen druk.
Kristien

Prima verhouding tussen enerzijds de inspanning ten opzichte van de ontspanningsmomenten. Heel goede geleidelijke opbouw van de oefeningen. Heel belangrijk vind ik dat de lerares regelmatig zegt waarom zo'n oefening goed is (bijv. voor de bloedsomloop of de schildklier), dan weet je ook waarom je dat soort oefening doet en dat maakt het juist zo interessant. Leuk dat de lerares haar kennis deelt, het is een héél aparte ervaring vanaf het begin, dat snel evolueert naar een wekelijkse zalige gewoonte. Dank u voor de Yoga!
Marijke

Blij dat ik Yoga leren kennen heb. Ik voel me beter en ook meer ontspannen na de les. Ik ben astma patiënt en voel dat mijn ademhaling na de sessie beter is. Ik adem dan veel rustiger en heb terug meer zin om te wandelen en buiten te komen.
Lea

Ik ben zeer positief: zeer geleidelijke opbouw, voldoende variatie, geen prestatiedruk, consequent lesplan (opwarming, ontspanning,…).
Koen

Zeer tevreden, rustgevend en mooie spieropbouw. Onmisbaar :-) Goed gedaan Conny!
Els

Heb geleerd mij te ontspannen. Voel het verschil als ik een les niet geweest ben.
Ingrid

Heel ontspannend! Goed voor lichaam en geest!
Liliane

Mantra's zingen vond ik niet zo fijn in het begin van de cursus, maar je voelt wel dat ze je tot rust brengen. Yogalerares legt alles prima uit, ben tevreden dat ik terug yoga kan doen. Ik ga zeker verder met de cursus.
Marlies

Ontspannende inspanning die tegelijk versoepelt en verstevigt. Een kruisbestuiving met technieken uit de rugschool zou een resultaat geven dat meer op onze westerse lichaamsbouw inspeelt.
Els

Oefeningen/bewegingen zijn zoals ik had gehoopt. Heel goede ontspanning. Mantra’s is iets om gewoon te worden, maar dat komt wel.
Eve

Over deze website:

Via Google kwam ik op uw site terecht. Ik wilde meer lezen over de achtergrond van de pranayama's. 

Ik woon Nederland, dus zal geen gebruik maken van uw lesaanbod, maar ik wil u bedanken voor de fijne, bondige informatie die u deelt op uw site over het achtvoudige pad, erg behapbaar en interessant om te lezen.

© Conny Smeets 2018