KinderYoga

Waarom kinderyoga:

Met kinderyoga komen kinderen heel gemakkelijk in contact met zichzelf, ze voelen zich vrij, ervaren geen druk, geen verwachtingen, geen prestatiedrang. 

Een kinderyoga les is een combinatie van yogahoudingen met spel en beweging. Het is een leuke afwisseling tussen actie en ontlading, rust en relaxatie.   Elke yogales wordt gegeven aan de hand van een verhaal.  

Tijdens een yogales komen zowel verschillende yogahoudingen als meditatie, tekenen, zingen, ademoefeningen, ...  aan bod.   Het gaat er niet om dat het kind de perfecte houding beheerst, maar vooral dat het kind er plezier aan beleeft, zijn eigen mogelijkheden ontdekt en zich bewust wordt van eigen lichaam en geest.  Ieder kind neemt deel op zijn eigen niveau. 
Kinderen vinden het fijn om gewoon zichzelf te mogen zijn, gewoon mogen ontdekken en genieten!  Ik nodig jullie kinderen graag uit om mee te genieten van een spannende reis naar de ruimte, de magie van een boom in de herfst, de wondere wereld van de kabouters, … ze zijn welkom!

De kinderyoga is voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Voor de planning van de KinderYoga lessen kan je gaan kijken op de pagina Aarschot.

Conny Paps
KinderYoga Lerares


© Conny Smeets 2018