PranaYoga Ontspanningsweekend 2017

Laforesta voorgevel

PranaYoga ontspanningsweekend zaterdag 8 en zondag 9 april 2017

Kom opnieuw eens zàlig ontspannen tijdens het PranaYoga Ontspanningsweekend. We gaan daarvoor naar La Foresta in Vaalbeek. Dit schitterende Fransciscanen klooster is heel rustig gelegen in de bossen. Ideaal om ons helemaal onder te dompelen in de Yoga.


Zaterdag 8 en Zondag 9 april is het weekend in het midden van de paasvakantie 2017.

Zaterdag: Essentiële Yoga en Meditaties

Zaterdag is gericht op het geheel van het achtvoudige pad van de Essentiële Yoga. De zonnegroet en de houdingen zullen heel uitgebreid aan bod komen. Er wordt ook een les gewijd aan de chakra's en de werking ervan. Daarbij hoort een yogales die daarop inspeelt. We vergeten zeker ook niet de meditatieve aspecten en de beoefening ervan.
Het programma is van 9u30 tot 18u. Voor diegenen die overnachten wordt er nog een kort avondprogramma voorzien.


Zondag: Zachte Yoga en Meditaties

Zondag is voor de Zachte Yoga en meditaties. Dit is fysiek minder zwaar maar wel heel ontspannend. We doen zachte rek- een strekoefeningen, stoelyoga... We combineren dit met ademhalings- en meditatie-oefeningen om dan zàlig ontspannen huiswaarts te keren. Het programma loopt van 9u30 tot 18u.

Hierbij vind je het videoverslag van het yogaweekend in juni 2016:
4 formules mogelijk

1 dag naar keuze met lunch en koffiepauzes: 150 euro

2 dagen met lunch en koffiepauzes zonder verblijf: 280 euro

2 dagen volpension, 2-persoonskamer: 310 euro

2 dagen volpension, 1-persoonskamer: 325 euro


Opgelet: lakens en handdoeken zijn niet inbegrepen in het verblijf. Je kan die zelf meebrengen of ter plekke huren.5% Lentekorting (*)

1 dag naar keuze met lunch en koffiepauzes: 142,50 euro

2 dagen met lunch en koffiepauzes zonder verblijf: 266 euro

2 dagen volpension, 2-persoonskamer: 294,50 euro

2 dagen volpension, 1-persoonskamer: 308,75 euro


(*) Lentekorting tot 28 februari 2017

Voor de snelle beslissers: schrijf je in voor het PranaYoga Ontspanningsweekend voor 28 februari 2017 en krijg daarbij 5% korting op alle formules. 

Inschrijven doe je per mail op i
nfo@pranayoga.be. Van zodra er voldoende inschrijvingen binnen gekomen zijn word je uitgenodigd om te betalen. Vermeld bij je inschrijving duidelijk aan welke formule je wenst deel te nemen. Kies je voor één dag, vermeld dan ook duidelijk welke dag.

Heb je bepaalde diëet-voorschriften die je wenst te volgen (vegetarisch, of eventuele voedselallergieën), geef het dan zeker door bij je inschrijving.


Voorwaarden

Het aantal plaatsen is beperkt. Je inschrijving is definitief na betaling per overschrijving van het volledige bedrag. Van zodra we voldoende inschrijvingen per mail ontvangen, krijg je de nodige informatie voor de betaling. 

Annuleren kan tot 31 maart 2017 mits inhouding van 20% aan administratieve kosten. Daarna wordt er geen inschrijvingsgeld meer terugbetaald.


Hari om, dank u voor de yoga :-)


Conny Smeets

Yogalerares
© Conny Smeets 2017